Sunday, 9 December 2012

Hari Anugerah Pelajar Cemerlang !

Okey, sekarang niy, Tyra nak citee pasal pengalaman Tyra mengambil hadiah ‘ Hari Anugerah Pelajar Cemerlang ‘ atau dikenali juga sebagai ‘ HAPC ‘ . Alhamdulillah, Tyra telah dapat untuk pergi ke majlis tersebut.  . Ini adalah kali yang ke 6 berturut – turut Tyra dapat anugerah niy. Daripada Tyra tadika sehinggalah tahun 5 niy. Thanks God . Tapi tahun 6 nanti tak tahulah dapat ke tidak.. Tarikh hari ‘ HAPC ‘nya Tyra dah lupa.. Sorry.  . Hehe .. Tyra ingat lagi waktu Tyra nak naik pentas tu.. Betapa berdebar – debarnya jantung time nak naik pentas tu. Rasanya macam nk terima keputusan UPSR .. Padahal tak pon ! Coz Tyra UPSR tahun depan. Huh.. Tyra pergi ke sana bersama adik and mama Tyra ! Okey, macam biasa.. Tyra adew jugk beberapa pic untuk Di Upload!

Saturday, 8 December 2012

Keindahan Di Kampong.

hmm.. Paling malas bagi Tyra ialah time untuk menaip niy.. Penatnyewlah.. >,< .. Tapi takpew.. tak kesah.. Tyra Adew citee siket niy nk kongsi kat korang.. Citer niy adalah pengalaman yang menyeronokkan bagi Tyra.. Bkn pegi LegoLand.. Genting Highland.. or pergi shopping.. But, tinggal di kampong.. Iniy bkn kampong Tyra tau.. tapi rumah kawan baik ayah Tyra. Kat sana best sangat.. Dapat memancing, tengok padi , n macam2 agi.. Tyra kat sana tak sampai sehari pon.. Tyra sampai kat sana kira - kira pkol 1:30 petang.. And then.. balik pulak pkol 9 malam.. tak lama sangat.. Just untuk menikmati keindahan kat sana.. Kampongnya dkt dgn pantai plk tu.. Lokasinya adalah di... Sekinchan.. Tak jauh sangat pon.. niy adew beberapa photo yang Tyra ambil semasa di kampong.. :)

Sunday, 21 October 2012

Super Junior

Super Junior.. My Favourite Idol. Sekarang niy.. Tyra nk citer pasal Favourite Idol Tyra plk Okey.. Tyra suka super Junior sebab ahli2 dia hensem. Paling Tyra suka ialah Eunhyuk and khuhyun. Niy photo diorang.

Saturday, 20 October 2012

Genting Highland

Hye.. lama tak update blog tyra nikn.. tyra pon sebenarnya mls nk taip.. okey.. Tyra cuma upload pic jew okey.. yang niy pic tyra n adik tyra kt Genting Highland.

Friday, 8 June 2012

My Friend's Blog

hariniy, tyra nk citewkn blog kawn tyra..tyra adew 2 org kwn yg adew blog..blog diorang cntik sangat..jauh lbih cntik drpda blog tyra niy..nk tau sapew?? tyra akn bagi link blog diorang okey..ah..ni dia..http://nur-elysa.blogspot.com/ http://nur-naiza.blogspot.com/

Thursday, 7 June 2012

All About Blog

Korang suka x blog yg dibuat oleh tyra ni..tyra taulah blog tyra ni xlah secntik blog korangkn..korang punya semuanya cantik2 belaka..korang adew lagu2 yg best,korang pandai pilih background..n all lagilah..pndai korang wt blogkn..love you all.